Verlijmd:
Verlijmd is de meest gekozen oplossing. Het rvs keukenblad wordt in twee delen geleverd waarbij u de bladdelen gemakkelijk in elkaar schuift en verlijmd. Er ontstaat een nagenoeg naadloze verbinding die wel zichtbaar blijft. Bekijk het voorbeeld van de verlijmde verbinding met instructie
Gelast:
Een gelaste hoek- verbinding vindt plaats in de fabriek en is naadloos afgewerkt. Houd u rekening mee dat deze verbinding apart per lasnaad berekend wordt. Omdat dit blad uit één stuk bestaat moet u rekening houden met de toegang naar de keuken voor het transport.
Gekoppeld:
Gekoppeld is feitelijk twee afgewerkte bladen tegen elkaar geplaatst, u moet deze dan zelf bevestigen.

rvs-verlijmd.gif

Een verlijmde verbinding is een strakke nagenoeg naadloze haakse verbinding. Deze verbinding wordt door ons in de fabriek vooraf voorbereid en gepast. Het stellen is eenvoudig, beiden bladen stuiven in elkaar. Vaak worden de twee delen los geleverd en tijdens het plaatsen met een klein beetje kit in elkaar geschoven. Het is ook mogelijk om de verbinding door ons te laten verlijmen, u dient dit dan aan te geven.

gelast-verstek.gif

Een gelaste verbinding is volledig dicht gelast in verstek, de geborstelde richting loopt naar elkaar toe. De lasnaad nis niet voelbaar maar door de bosrtelrichting kun je zien dat deze is gelast. Eventuueel kunt u op een echte foto bekijken. Een gelaste verbinding bieden wij altijd aan als meerrpijs.

gekoppeld-rvskeukenblad.gif

Een gekoppelde verbinding is de meest eenvoudige manier, voordelig en alleen toepasbaar bij een rechte rand afwerking. De afwering van de kop- kant en voorzijde kunnen tegen elkaar geplaatst eventueel kunt u zelf de bladen bevesigen d.m.v. een trekbout. (niet meegeleverd). In een offerte wordt deze niet aangeboden, als u de prijs te hoog vindt kunt u een korting bedingen op uw offerte.