Soorten RVS Keukenbladen en oppervlakten

Onze rvs werkbladen zijn vervaardigd uit 304 gesatineerd geborsteld roestvrij staal van een hoge kwaliteit, ook de dikte is beter dan standaard en geschikt voor professioneel gebruik. RVS werkbladen worden ondersteund en het multiplex onder het keukenblad wordt in een pers verlijmd waardoor er een strakke vlakke verlijming ontstaat en het blad egaal wordt.  Met de nieuwste lastechnologie en onze vakmensen wordt alles naadloos afgewerkt en spoelbakken naadloos ingelast en geïntegreerd. Elk rvs blad is maatwerk en dus op elke dikte verkrijgbaar eventueel gecombineerd met een naadloze plint.

Een exclusieve trend die de laatste tijd velen inspireert vanwege zijn uitstraling en praktische eigenschappen zijn RVS werkbladen in moderne huishoudens veel toegepast. Met industriële gevoel in uw eigen ruimte brengt het roestvrijstalen werkblad een bijzondere sfeer in uw leefruimte door gebruik te maken van de bewerkte rvs oppervlakten voor deze keukenwerkbladen. Ook voor  het restaurant of gebruikskeuken zijn rvs keukenbladen de beste keus!.

Bekijk de tabs voor diverse oppervlakten

glad-geborsteld.jpg

Glad Finish (meest gevraagd)

Glad finish is het meest voorkomende en ook wat iedereen kent, het is een gepolijst oppervlakte. Het oppervlakte beschijven wij als een eiglans en heeft een lichte zichtbare schuurrichting die je alleen ziet bij lichtval of als je het oppervlakte van dichtbij bekijkt. Voor het borstelen gebruiken wij synthetische vezels met daarin verlijmde silicium carbide schuurkorrels.Door een roterende en oscillerende beweging voorkomen we dat het borstelpatroon een uitgesproken lijneffect krijgt en juist een prachtig finish geborsteld oppervlak.

Bij glad finish kunnen wij het oppervlak bij het op maat maken van uw werkblad op maat goed maken en onzichtbaar slijpen en polijsten. De borstelriching is dan nog licht zichtbaar wat juist zijn chamrme heeft zoals wij dat kennen.

320-gebrosteld-rvs-keukenbladen.jpg

Grove oppervlakte met schuurrichting
K320 is een door de staalfabriek gepolijste wat grovere geschuurde afwerking. Als het om aanrechtbladen gaat dan wordt hiervoor het meest glad finish geborsteld toegepast aangezien dit een eiglans heeft waarbij je de rvs borstelrichting nog wel ziet. Bij K320 kunt u het oppervlakteruwheid voelen waarbij de korrel als schurend in grofheid aanvoelt, de borstelrichting is meer aanwezig. Toch worden hier ook keukenbladen mee uitgevoerd en kunt u een blad bestellen met dit type.

fijn-mat-bewrerkte-oppervlakte-rvs-keukenblad.jpg

Met een gematteerde oppervlakte geeft u uw keukenblad een moderne look, het wordt vaak gebruikt bij handgemaakte keukens gecombineerd met hout. Met een gematteerde oppervlakte zult u minder krassen zien omdat wij dit oppervlakte hebben bekrast en nagelborstel, deze methode is een extra bewerking op glad finish dat later vakkundig op uw keukenblad wordt aangebracht. Van de 100 keukenbladen wordt ongeveer 35% uitgevoerd met de gematteerde uitvoering.

industrieel-bekrast-oppervlakte-rvs-keukenbladen.jpg

Bekrast versie (3d finish)
Wilt u industrieel, de voordelen en het strakke uiterlijk van een roestvrijstalen keukenblad kies dan voor een rvs aanrechtblad dat bekrast is. Dit doen wij zodanig dat het gelijkmatig verspreid is over het gehele oppervlakte dat een mooi uiterlijk vormt. Dit robuuste oppervlakte is bijzonder populair bij moderne keukens en vooral bij mensen die houden van een strakke uitstraling heeft met een industrieel uiterlijk. Houd u er rekening mee dat het oppervlakte glimt, krassen lichten ook op door het lichtval dat juist ook het blad grof maakt.

wild-geborsteld.jpg

vs wild geborsteld
Een wild geborsteld oppervlak is minuscuul geschuurd maar dan willekeurig. Het zijn vegen die door elkaar lopen en met lichtval een leuk desing- uiterlijk vormen
Als u houd van bijzonder dan brengt dit u keuken naar een lux uiterlijk dat ook duurzaam is in gebruik. Wij zullen dit niet aanbevelen als keukenblad maar wel voor gebruik in interieur, winkels e.d.
Als u kies voor deze afwerking dan geeft dit een speciaal effect voor een eigentijdse keuken

rvs-fijnets-leder-keukenwerkblad.jpg

rvs leder motief
RVS leder motief wordt meestal toegepast bij keukens voor de woningbouw, bedrijfskeukens en de bijkeuken,
Dit komt omdat ledermotief een geringe slijtoppervlak heeft en dus duurzaam in gebruik daarnaast oogt het mooi. Denk ook aan de hygiënisch eigenschappen die vaak een reden is voor deze keuze.
Een ledermotief is duurder dan glad RVS maar wel krasbestendig.
Naast RVS leder is er Wafel dat ook een hoog slijtoppervalkte heeft.

rvs-wafel-werkbladen.jpg

RVS wafelmotief wordt meestal toegepast bij keukens voor de woningbouw, laboratorium, bedrijfskeukens en bijkeuken.
Dit komt omdat dit wafelmotief een geringe slijtoppervlak heeft en dus duurzaam in gebruik.
Daarnaast zijn er standaard keukenbladen verkrijgbaar voor de projecten waaronder voor de sociale woningbouw. Deze standaard keukenbladen hebben een vaste maat en hebben ook een mindere kwaliteit rvs en zijn ook niet onder gelijmd met multiplex.
Onze RVS wafel keukenbladen zijn wél van hoge kwaliteit staal en ook dikker dan de standaard bladen en ook volledig onder gelijmd met multiplex.